måndag 28 juni 2010

Diginauhuritarinointia

Onko normaalia, että ihminen pyörittää puoltakymmentä kirjallista hanketta samanaikaisesti rinnakkain, sisäkkäin ja päällekkäin?

Kirjoitta digiviestejä ekotekosistaan
Muokkaa bioenergia-lanseerauksen käsikirjoitusta
Rakentaa sivussa La Strada multimediametodia moniajoperiaatteella

Olen sairaalloisen kiinnostunut mobilen ja internetin uusista käyttöliitymistä ja pilvipalveluista.

Kaikki johtuu lapsuudesta, kirjoista, dekkareista, texwillereistä, eka kamerasta, kirjoituskoneesta ja kannettavasta kelanauhurista.

Ohimenevät sisältöhaihatukset saavat uusia muotoja. Uudet välineet pukkaavat pintaan alitajuisia prosesseja; epätäydellisiin ratkaisuihin on nyt tullut iPad mahdollisuuksineen.

Leivän jatketta on pitänyt hankkia digiaiheisilla hanttihommilla. Nyt olen vapaa tekemään, mitä huvittaa. Olen laaja-alaisesti kiinnsotunut monista asioista.

Monet työt sivuavat teknologiaa, yrittmistä, mobiliuutta, bioenergiaa, hajautettua liiketoimintaa, biotaloutta, hyviä ja pahoja käytäntöjä.

Toiminnan keskiössä on pitkään ollut avoin innovointi ja työmetodien kehittäminen. Haluan luoda käytäntöjä, jotka romuttavat neukkarit, seminaarit ja opetusluokat. Haluan laajentaa osallistumista, oppimista ja helpottaa tiedon ja osaamisen siirtoa. Mennään kokonaan sisältötuotannon sisälle, tehdään se ytimestä käsin, mistä tahansa, esteettömästi, avoimesti ja mobiilisti.

Valmiista teoksesta voi repäistä itsensä irti hetkeksi, kun muut tuovat hankkeeseen lisäpiirteitä.

Valuvikoja syntyy, telineitä sortuu, mutta pystytämme uudet aihiot ja kohta ollaan kiinni uudessa alotuksessa.

Vanhat kuvat, videot ja tekstit pannaan kierrätykseen. Luodaan uutta siltä pohjalta, mitä on. Luomme letkeää, hauskaa ja rentoa laiturinnokkaviihdettä kesäsuomalaisille, jotka eivät ole tippuneet kuin eno veneestä.

Posted via email from Visual Radio

Inga kommentarer: