fredag 2 juli 2010

Samassa paikassa

Tiedänhän minä sen. Kainuu on kaukana maailmankartalla. Jos olet täältä kotoisin, tajuat sen. Kohta kuulet laukaisun. Se kertoo metsästyksen merkityksestä. Kaloja järvet täyynä, katiskat kokematta. Täällä ei ole valovoimaisia vetovoimamagneetteja. Matkailu on panostanut seiniin. Investoinnit aineelliseen nähdään edelleen tärkeänä osana mystisessä rituaalista.

Yleistä karnevaalitunnelmaa ja twisted mind ajattelua täältä ei löydy. Yrittävät yhä houkutella realismilla, luonnolla ja fyysisillä rakenteilla.

Se on verissä. Ymmärrän yskän, mutta emme tartu siihen koukkuun. Telkkarista ei ole apua, filmit eivät takaa mitään, mutta jokin yltiöpäinen erikoisuus saattaisi onnsitua.

Puhelin on keksitty. Soita, kerro ongelmastasi ja tuomme siihen ratkaisun mutkattomasti. Ei se ole pahaa unta, raketit eivät tuo tänne turisteja, mutta joku hurja juttu saattaisi purra epäilijöihin.

Seniorikylä ei hetkauta ketään. Punainen tupa ja perunamaa on kokeiltu. Mothers against music on konseptina kiinnostava, mutta älkää innostukaa bb:stä. Se on ohi.

Kultainen harmonikka ei vetele. Kaustisen kansanjuhlat ovat taloudellisesti kusessa. Tangojuhliin en usko. On keksittävä uutta.

Se on tässä!

Posted via email from Visual Radio

Inga kommentarer: