lördag 16 oktober 2010

Kaukana kotikuppilasta

Selkä vaivaa, mutta tämä hanke on vietävä loppuun. Kasvetaan yhdessä original pizzaa mussuttaen. Muodoilla ei ole väliä, jos sisältö ei ole plussan puolella. Mitä tujotat, mehän teemme taidetta? Sorjoselta saisin tuliterät talvirenkaat, mutta pärjään niillä, jotka sain alle kello 14. Halpa nakki, kaksyt euroo.

Tätä ei saa mokata: maalaamme kulissit mustavalkoisiksi. Työ ei voi olla tällaista. Vartijat ovat peloissaan, avaimet eivät ole tallessa ja ulkona odotta "the real world". Teemme muutosta systeemin sisältä, mutta ei pasianssia pelaamalla. Valokuva, joka teki historiaa, kuvaa tilannetta, jolloin taistelijat tekivät maihinnousun. Mitä tekisimme, jos huonot uutiset leviäisivät mikrokanaville? Rentoudu, nyt asettelemme sanoja outoon järjestykseen.

Suojelen selustaasi. Kuka korvaa lattiani ja kenen ideana oli reikien sahaaminen? Autsh! Ei saa aivastaa, jos selkä ei ole kunnossa. Haluatko osuuden runollisesta vientisuunnitelmasta? Älä huoli, en jätä tehtävää puolitiehen.

Asennetta se vaatii. Vesivahingon korjaaminen vie aikansa. Kovat jätkät eivät valita. Voit vain todistaa, mistä tiedät. Annamme tästä vielä kunniamerkin. Tilanne vaikeutuu, jos emme saa juttua hallintaa jouluun mennessä. Hengitä syvään, jos haluat kokea kirjallisen vaikutelman.

Olen suunnitellut tätä koko viikon. Viikonloppuna on aikaa harrastuksille. Kuviokellujalta vaaditaan elastisuutta ja ketteryyttä. Olemme nyt takuulla oikeassa toimintapisteessä.

Kerron huomenna lisää. Kaikki hyin, juttelen toimintathrillerin käsikirjoittamisesta luovan johtajan kanssa tiedonvaltatien vasemmalla puolella. Tausta-aineisto on valmiina leikekansiossa ja kanettavan tietokoneen keskusvaraston tyhjentyneellä kovalevyllä. Se ei jää huomaamatta. Hyvää yötä!

Posted via email from Visual Radio

Inga kommentarer: