fredag 29 oktober 2010

Ulos luovuuden vankilastaOlemme tottuneet perinteiden jatkuvuuteen. Tarjoan ulospääsyä luovuuden keinoilla. Kymmenen minuutin tauko, laitan oven raolleen. Antaa valon virrata pimeyteen.

Elämme arjessa huomennakin. Virtuaalinen on vain keino, ratkaisut tehdään yhä muualla. 

PS: Kirjoitin E71 ja korjasin äsken kirjoitusvirheitä, joita pienet näppäimet tuottavat. 2 kommentarer:

ultrix sa...

Haluatko avata tota lowtech-PPT:täsi? En ihan ymmärtänyt vuokaaviota ilman selitystä.

Helge V. Keitel sa...

ultrix, Vuokaavio ja teksti ovat eri maata. Toinen peittää toista. Teksti on päälleliimattua tajunnanvirtaa, jolla vain siirsin kuvan verkkoon.

Kuva liittyy Digital Villages -projektiin, josta on enemmän tietoa Qaikussa.

Kryptisyys johtuu siitä, etten voi yhdistää konseptia ja kohdetta. Ongelmana lisäksi, että konsepti edellytää noin 5 000 kiinteistössä 5 metrin vapaata korkeutta.

Mielenkiintoista on, että kuva, otsikko ja teksti ovat synnyttäneet kommentteja.

Surrealsimin voimaa ;)

Etsimme arkkitehtitoimiston kanssa sopivaa tilaa ja tämä powerpipetointi edustaa vain materiaalin sijoittamista julkiseen tilaan.

Verkkoviestintä voi olla samanaikaisesti sekä avointa että suljettua. Sorry, etten ole tämän tarkempi, koska prosessi on kesken.

Huomasin, että opiskelet kunnallistieteitä Tampereella.

Vuokaavio sisältää puutalojen tuotantomallin. Markkinat olisivat Venäjällä. Emme ole vielä ratkaisseet, onko sijainti rajan tällä tai toisella puolella.

Jos tällä puolella, pärjätään ilman sahaa ja muita investointeja. Kokonaisbudjetti 10 Me, mutta jos mennään rajan toiselle puolelle hintalappu on 100 Me infrastruktuurieroista johtuen.

Tällaista haarukointia: kiva, että kommentoit ja sait minut kirjoittamaan juttua auki. Työ on kesken, mutta ei ihan aluillaan. Taustatyötä on tehty useita vuosia.

Kirjoitan lisää Qaikun DV-kanavalle.