lördag 2 mars 2013

Aurinkolammikon toimittajat - Journalisti

Aurinkolammikon toimittajat - Journalisti 

Aurinkorannikolla asuu vuodenajasta riippuen 10 000 – 20 000 suomalaista – siitäkin siellä kinastellaan. Aurinkorannikolla vakituisesti asuvien suomalaisten tarkka lukumäärä on käytännössä mahdoton selvittää.

Arviot vaihtelevat 10 000 - 20 000

 Espanjan Sanomien Arto Ryynäsen mielestä ”jotkut tahot” liioittelevat suomalaisten määrää luodakseen kuvan todellista suuremmista ilmoitusmarkkinoista. Hän arvioi, että Aurinkorannikolla on suomalaisia enintään 15 000, joista vain noin viidesosa asuu siellä ympärivuotisesti.

Vuonna 2006 aloittaneen Kaupunkilehti Fuengirola.fi:n pääomistajalla Vesa Uusi-Kilposella on toinen ääni kellossa. Hän sanoo, että asukkaita on jopa 30 000.

Samassa rakennuksessa, jossa Kaupunkilehti ww.fuengirola.fi  pitää majaa, toimii myös alla mainittujen miesten omistama omalaatuinen kauppakeskus Centro Finlandia.

Uusi-Kilponen on entinen sähkömies Raumalta, joka teki markoissa miljoonaomaisuuden kaupunkilehtibisneksellä Länsi-Suomessa.

Hän omistaa myös 18-paikkaisen vanhusten hoivakodin Suomessa. Lehden muut omistajat ovat päätoimittaja Antti Pekkarinen ja kokoomuksen entinen puoluesihteeri ja Kansalliskustannuksen hallituksen puheenjohtaja Pekka Kivelä.

Inga kommentarer: