måndag 28 oktober 2013

Konsulteilta kosmetologiaa

Eli ottakaa kato rela asento vaan, katse fläppitaululle päin, kiva, säki siellä takana, astut rohkeesti vaan epämukavuusalueelle, mä sparraan ja sä otat tästä kopin.

Tää teidän tiimi niiku, kiva, ni teillähän on turbulentit ajat, mut tää on niiku haaste ja samalla mahdollisuus. Mä tiedän että jos joku tähän pystyy, ni se on tää teidän tiimi. Teidän pitää vaan polkee vähän lujempaa, kato jos te jäätte paikalleen, ni te kaadutte, kiva, tai siis ei oo, kellään sitten kiva siis. Se ei niiku riitä, että te ootte aktiivisia, se on kiva, mutta teidän pitää nyt olla proaktiivisia. Se on niiku se mun ydinviesti tässä.

Ku mä katon teidän matriisii silleen autsaiderina ni mä nään tässä heti, että teilt puuttuu se tahtotila. Teil pitää olla se tahtotila, kiva, koska ei saa jäädä tuleen makaamaan, ja nyt mä haluun vastuuttaa teidät. Tiiminä teidän pitää jumpata tätä hommaa silleen, et te pääsette kivasti ilmaherruuteen teidän ydinosaamisalueella, kiva, mut se ei riitä.

Kattokaa nyt mä piirrän sen tussilla tähän fläppitaululle. Täähän on niiku matka. Ku te nyt ootte niiku tässä – sanotaan vaik että pisteessä A – ni teidän pitää tiiminä päästä tähän – pisteeseen B. Teidän pitää vaan käärii hihat ja astuu rohkeesti vaan epämukavuusalueelle kädet savessa. Saattekste tästä kiinni? Kiva. Teil pitää olla tää tavoite kirkkaana mielessä. Se on niiku se mun ydinviesti tässä.

http://www.hs.fi/blogi/narrienlaiva/a1305738475590?jako=89d744fbc33da067b1590df1dad88b17&ref=fb-share

Inga kommentarer: