torsdag 2 oktober 2014

Kaikki tarvittavat kontaktit ovat aivan muutaman ihmisen päässä

Kaikki tarvittavat kontaktit ovat aivan muutaman ihmisen päässä

Matias Savolainen kirjoittaa Cityssä:

Mietin omia bisneksiäni. Olen aivan onneton ottamaan puhelinta käteen ja soittelemaan summamutikassa tuntemattomille ihmisille, mutta olen mielelläni tekemisissä minulle tuttujen kanssa.

Helge: Ujoja me olemme kaikki!

Olen aina päässyt eteenpäin kertomalla siitä, mitä haluaisin saada aikaiseksi ja kysymällä osaisiko kaveri auttaa tai sattuisiko tuntemaan jotain joka voisi ehkä
tietää jonkun joka voisi auttaa.

Helge: Verkottunut yhteistyö!

Menestyksessä yksi suurimpia tekijöitä on se, kenet satumme tuntemaan ja kenen kanssa meillä on mahdollista päästä puheisiin. Onneksi emme ole tuomittuja vain nykyisiin kontakteihimme vaan voimme luoda
jatkuvasti uusia.

Helge: Verkoissa on miljardeja

Mikäli meillä on jotain relevanttia annettavaa, olemme reiluja, reippaita mukavia ja kiinnostuneita siitä mitä muut haluavat saada aikaiseksi, pääsemme melko varmasti luomaan tuttavuutta meille toistaiseksi tuntemattomien ihmisten kanssa.

Helge: Tuntemattoman kohtaaminen.

Auttamalla toisia, tulemme usein myös itse autetuiksi. Jos olemme arvokkaita muille ja olemme jossain todella hyviä, sana kiirii varmuudella. Aivan samoin kuin, jos olemme erityisen motivoituneita tekemään jotain, apu löytyy varmasti. En tarkoita nyt sitä, että yritämme väkisin neuvoa toisia tai tuputtaa apuamme.

Helge: Pyydä apua.

Jos sattuisimme tietämään mitä muut haluavat olisi helppoa aivan kuin ohimennen auttaa. Kun vastaan sattuu vaikka sopiva linkki, kontakti tai kirja, voisimme sen lähes vaivatta lähettää sille, joka siitä hyötyisi.

Helge: Jakamistalous tuo mannapuuroa pöytään.Inga kommentarer: